Drone Volt представи своя Drone Volt Kobra на търговското изложение Milipol

Drone Volt представи своя Drone Volt Kobra на търговското изложение Milipol

November 24, 2023 0 By flying dutchman

Производителят на професионални граждански безпилотни летателни апарати Drone Volt представи своята иновация Drone Volt Kobra на търговското изложение Milipol, което се проведе от 14 до 17 ноември във Франция.

Дронът Drone Volt Kobra, който е предназначен за индустрията за наблюдение, сигурност и инспекция, съчетава най-новите софтуерни и хардуерни технологии на компанията. Това е най-доброто многофункционално превозно средство, включващо софтуерни решения и решения за изкуствен интелект. Технологиите, придобити през тази година чрез придобиването на датската компания Lorenz, ще позволят на дрона да бъде управляван дистанционно и да получава и обработва данни по време на полет.

Drone Volt Kobra е разработен съвместно с четирите конструкторски бюра на групата Drone Volt и се произвежда във Франция. Това е иновация, базирана на 100% европейски технологични решения, което би трябвало да ѝ осигури решаващо предимство при полицейските сили, армиите, администрациите и силите за сигурност.

Drone Volt Kobra е оборудван с нанокомпютър “Al ready”, който позволява голяма гъвкавост и безкрайна комбинация от конфигурации, адаптирани към всяка мисия. Той съчетава 4 стратегически предимства: интелигентност, мощност, свързаност и модулност.

Благодарение на своята амбициозна стратегия за придобиване, Drone Volt е овладял 360-градусова екосистема от експертни познания в областта на безпилотните летателни апарати – от проектирането до крайната обработка на данните (научноизследователска и развойна дейност, софтуер, производство, поддръжка и т.н.).