Ratio Connect: Настоящето и бъдещето на дроновете

Ratio Connect: Настоящето и бъдещето на дроновете

April 24, 2023 0 By flying dutchman

Довечера ще се проведе Ratio CONNECT, където ще обсъдим бизнес-възможностите и предизвикателствата пред безмоторните летателни системи.

Дронове вече участват активно в множество активности от доставките на стоки до наблюдението на посеви, а бъдещото им развитие ще отвори нови врати за мобилността и създаването на умни градове. Заедно тази вечер ще обсъдим къде се намираме в момента и къде трябва да стигнем, за да увеличим ползите и елиминираме потенциалните проблеми, които може да предизвика използването на дронове.

За този разговор ще ни гостуват:

Антон Пулийски – председател на Българската дрон асоциация “Обединено Дрон Общество” със 17-годишен опит в сферата на сигурността и интеграцията на нововъзникващи технологии. Project Mananger на международния проект Drone ARENA и основател на КиберКЛУБ.

Димитър Рангелов – част от Technologies for Criminal Investigations към Полицейска академия в Нидерландия и университета Saxion. Имa опит в сферата на електроника, роботика, дроновете и изкуствения интелект, гражданската сигурност и безопасност. Оглавява Mechatronics and Robotics Club.

Надяваме се да ви видим в залата – събитието е с безплатна регистрация.